FilmgyártásÚj fotó-videó stúdió Budapesten


 Megnyílt a Chili Fotó-Videó Stúdió!

A luxus stúdió már várja vendégeit.

A Chili Fotó-Videó Stúdió Budapest egyik legsokszínűbb stúdiója. 110 négyzetméteren nem csak a megszokott fehér háttér kapott helyet, hanem több épített díszlet is.
Életre kel nálunk a western kocsma, ahol rengeteg kiegészítő segíti a legjobb fotó elkészítését. Eredeti vadnyugati Whiskys láda, fegyverek, de még igazi indián kecskebőr pajzsunk is van. A belső térben kialakított valódi kavicsos padlózat és a téglafal, valamint a kőfal is mind az egyediséget képviseli. Az aranyozott luxus hálószoba díszletünk nagy sikert arat a szerelmes párok és az esküvői ruhás képek készítőinek. A stúdió egyik nagy látványossága a több, mint 400 kg súlyú kandalló, ami ténylegesen működik, így nagyon hangulatos képek készülhetnek. Természetesen rendelkezünk a megszokott fehér, szürke, fekete vászon háttérrel és sokak kedvencével a green box technikával.

A stúdió, vaku nélkül is használható professzionálisan bevilágított díszletei mellett vetítő, füstgép, ékszer, és különféle kiegészítőkkel is rendelkezik. Vendégeink teljesen felszerelt elegáns konyhában fogyaszthatják el kávéjukat, amit természetesen a stúdió áll. Modelleink az erre a célra készített fodrász és smink részlegen szépülhetnek. A műterem bejárata előtt közvetlenül ingyenes őrzött parkoló van a vendégeink számára. A stúdióban halk jazz zene és kellemes hangulat vár mindenkit. 

cím: Bp. XXI. kerület II. Rákóczi Ferenc út 289. 

www.chili007.hu/Média száma
11
Megtekintés
6609 / 86
Dátum
2017-03-02
Tartalom azonosító
10530
ED